Krónika

Balesetek, sávzárások, felújítások miatti torlódások

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló eseményeket tett közzé az Útinform

Az M0-s autóút déli szektorában, az M5-ös autópálya irányába, a 6-os főúti csomópontnál a rézsűt javítják. Az év végéig tartó munka során a 14-es km-nél a külső és a gyorsító sávot lezárták. Az M1-es autópálya felé vezető oldalon, Dunaharaszti térségében baleset történt. A 24-es km-nél forgalomkorlátozásra kell számítani, a torlódás közel 8 km-es, már az M5-ös autópálya csomópontjáig elér. Az M51-es autóútról és az 51-es főútról csak jelentős menetidőnövekedéssel lehet az M0-s autóútra felhajtani.

Balesetek, sávzárások, felújítások miatti torlódások
Képünk illusztráció
Fotó: MH

Az 1-es főúton, Győr belterületén, a Mártírok útján a Reptéri út kereszteződéséhez közel két személyautó karambolozott. A 123-as km-nél félpályás korlátozás van érvényben.

Erős a forgalom a kora reggeli órákban, Budapest felé: az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az M2-es autóúton, Dunakeszitől befelé, a 10-es főúton, a solymári körforgalomról befelé, illetve a 11-es főúton Leányfalutól Szentendréig.

A magyar–ukrán határszakaszon, a 4-es főúton a Záhony határállomás előtt, az erős tranzitforgalom miatt 9-10 km-es a kilépő kamionsor.

Az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon, a 16-os km-nél lévő M0-s autóúti csomópontban fix, munkavégzés folyik. Emiatt, nem tudnak ráhajtani az M0-s autóútra az M5-ös autópálya irányába. Kerülni az M1-es autópályán tovább haladva, a következő, a 22-es km-nél lévő Sasfészek-tó pihenőhelyen keresztül, visszafordulva lehet a főváros irányába az M0-s autóútra.
Fontos tudnivaló, hogy a munkavégzés miatt, az M0-s autóúton az 1-es főúti csomópontban nem lehet sem felhajtani, illetve lehajtani. Kerülni az 1-es főúton a 14-es km-nél, a Törökbálint/Budakeszi csomóponton keresztül, az M7-es autópálya–M0-s autóút útvonalon lehet.

További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját!

Kapcsolódó írásaink