Krónika

Mindhárom feleség kés alá fekszik, hogy ideálisak legyenek a férjüknek

A Mazayah nevű férfi először Stephanie-val alkotott egy párt, majd csatlakozott hozzájuk egy másik nő, Rose. Már csak azért is, meséli a Love Don’t Judge YouTube-csatornán a férfi, mert a felesége biszexuális – írja a 24.hu

Mindhárom feleség kés alá fekszik, hogy ideálisak legyenek a férjüknek
Képünk illusztráció
Fotó: AFP/ANP Mag/Robin Van Lonkhuijsen

Nemrég egy harmadik nő is csatlakozott hozzájuk, Dezaray.

A „nővérfeleségek” egyenlően osztják meg az idejüket a férjükkel, és szeretik összehangolni a külsejüket. Olyannyira, hogy plasztikai műtétet szeretnének elvégeztetni magukon, hogy még inkább megfeleljenek Mazayah ideáljának. A nem mindennapi kapcsolat úgy kezdődött, hogy Mazayah és Stephanie hét év együttlét után szakítottak. A férfi elkezdett találkozgatni Rose-zal, majd felvetette, mi lenne, ha hárman lennének „párban". Ennek már öt éve – számolt be a lap.

– Ez nemcsak a szexről szól, hanem a családról, az egységről. A nővérfeleség egy nagy előnye a kapcsolatunknak, mert van egy hosszú távú barátunk, akire számíthatunk – mesélte Stephanie, amihez Mazayah hozzátette: Stephanie biszexuális, ezért olyan, mintha csak szereztünk volna egy másik barátnőt.

A hármashoz hét hónapja csatlakozott Dezayah (Dez), aki hozzátette az utolsó cseppnyi szórakozást és izgalmat, amire még szükségünk volt – véli Rose.

A három nő most plasztikai beavatkozást tervez: Stephanie és Dez mellnagyobbítást, Rose brazil fenéknagyobbítást – írták.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink