Krónika

Elhagyhatta a kórházat mindkét megsérült színművész + VIDEÓ

A mai napon Horváth Lajos Ottót is hazaengedték az orvosok, olvasható a Borsonline.hu-n megjelent cikkben.

Elhagyhatta a kórházat mindkét megsérült színművész + VIDEÓ
Nemzeti Színház
Fotó: MH-archív/Katona László

Péntek este megrázó dolog történt a Nemzeti Színház Rómeó és Júlia című előadása közben. Két színész, Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó súlyosan megsérült, miután több métert zuhantak egy korláton át a színpad deszkáira. A mentőszolgálat munkatársai azonnal kórházba szállították a sérülteket. Azóta egy ország izgult a színművészek egészségéért, azonban most mindenkit megnyugtatunk: mindkét színművész elhagyhatta már a kórházat.

Erre azután kerülhetett sor, hogy alapos vizsgálatoknak vetették alá őket, és ráadásul mindkettejüket meg is műtötték közvetlenül az incidens után. Arról érkeztek korábban hírek, hogy mindketten végtagsérüléseket szenvedtek. Az azóta eltelt egy hétben sorra érkeztek a jókívánságok a színművészek számára, illetve a Nemzeti Színház igazgatója, Vidnyánszky Attila lemondott a pozíciójáról.

A Nemzeti Színház csütörtök délután a Facebook-oldalán számolt be róla, hogy Szász Júlia után Horváth Lajos Ottót is hazaengedték a klinikáról, ahol ápolták őket a hétvége óta:

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

2024 a nemzeti együttműködés éve lehet

ĀSemjén Zsolt miniszterelnök-helyettes szerint transzcendensebb célja is van a magyar államnak annál, hogy működtesse az országot. Ez pedig a magyar nemzet megtartása