Krónika

Meghalt az X-Faktor korábbi döntőse

Johnny Ruffónál néhány éve súlyos betegséget diagnosztizáltak. Az énekes egyszer már legyőzte a rákot, azonban 2020-ban újra visszatért a betegsége.

Meghalt az X-Faktor korábbi döntőse
Johnny Ruffo és párja
Fotó: Facebook/Johnny Ruffo

Most egy szomorú hír érkezett: Johnny Ruffo elhunyt. A népszerű sztártól a családja és a párja egy megható posztban búcsúzott az Instagram-oldalán:

Fájó szívvel kellett ma búcsúznunk szeretett Johnnynktól. Társával, Tahnee-vel és családjával körülvéve Johnny békésen elment

– olvasható a szívszorító közleményben.

Objektum doboz

Johnny Ruffónál először 2017-ben diagnosztizáltak agydaganatot, ami után a kötelességének érezte, hogy felhívja mások figyelmét a betegség súlyosságára. Állapota először javult, de a rák 2020-ban újra visszatért, ekkor pedig az orvosai közölték vele, hogy már csak néhány éve van hátra, mivel a betegsége gyógyíthatatlan.

A színész-énekest 2011-ben ismerte meg a közönség Ausztráliában, amikor jelentkezett az X-Faktorba, ahol egészen a döntőig jutott, majd ezt követően a Home and Away sorozatban három évig alakította Chris Harringtont. Johnny Ruffo a Dancing with the Stars egyik évadát is megnyerte – emlékeztet cikkében a BBC.

Kapcsolódó írásaink