Krónika

A Schumacher fiú hallani sem akar az anyjáról

Cora Schumacher sírva panaszolta el, hogy David levegőnek nézi. A fia nem hajlandó nyilatkozni sem róla, olvasható a Borsonline.hu-n megjelent cikkben.

A Schumacher fiú hallani sem akar az anyjáról
David Schumacher
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP/Britta Pedersen

A tíz évvel ezelőtti síbalesete óta ápolásra szoruló Michael Schumacher összetartó családjával ellentétben öccse, Ralf Schumacher szerettei szóba sem állnak egymással. A Forma–1-ben tizenegy szezont lehúzott német autóversenyző exfelesége, Cora Schumacher egy tévéműsorban sírva panaszolta el, hogy a fiuk látni sem hajlandó.

– Őszintén szólva egyáltalán nem tudom ennek az okát. Vannak dolgok, amelyeket még fel kell dolgoznom – mondta a könnyeit törölgetve a 46 éves (erotikus) modell.

Cora a 2015-ös válásukig 14 évig volt Ralf Schumacher felesége, de a sztárpár már 2009-től – fiuk, David Schumacher 8 éves korától – külön élt. Sokáig éppen a mindkettejük által imádott gyerekük érdekében tartották fenn a látszatot, de közben ki-kikacsintgattak, és olyan is előfordult, hogy rendőrt hívtak rájuk egy perpatvaruk miatt. David azóta felnőtt, 22 évesen már ő is sikeres autóversenyző (jelenleg a DTM-ben, a Német Túraautó-bajnokságban szerepel), de az anyjáról hallani sem akar.

A német RTL egy berlini autós díjkiosztó gálán rákérdezett erre Davidnál, ridegen elhárította a témát:

– Erről nincs mit mondanom.

Cora elmondta, volt férjével normalizálódott a viszonyuk, mindent meg tudnak beszélni. Nem úgy Daviddal.

– A fiam mindig a fiam marad, és mindig ő lesz a legfontosabb az életemben – tette hozzá Cora Schumacher.

Magyar autóversenyző-nő a Schumacher fiú szerelme

David Schumacher már több mint öt éve van együtt magyar szerelmével, Keszthelyi Viviennel. Kamaszként szerettek egymásba, a most 22 éves autóversenyzőnő korábban a Borsnak elárulta, hogy először a Nürburgringen figyeltek föl egymásra, majd egy ideig az interneten ismerkedtek.

Kapcsolódó írásaink