Krónika

Szalai Ádám felesége váratlan dolgot tett a súlyos karambol után

Sokkoló élményben volt része Szalai Ádámnak, akinek a parkoló autóját a hétvégén egy ittas sofőr törte össze. Nem sok hiányzott a tragédiához sem, mivel a visszavonult labdarúgó szerint az eset előtt fél perccel szálltak ki feleségével a járműből, s szedték ki a kocsiból egyéves kislányukat, olvasható a borsonline.hu-n megjelent cikkben.

Szalai Ádám felesége váratlan dolgot tett a súlyos karambol után
Szalai Ádám, a magyar csapat kapitánya
Fotó: MH archív / Hegedüs Róbert

A Bors megkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, ám a BRFK a hivatalos törvény alapján nem adhatott ki információt arról, hogy Szalai tett-e feljelentést a vétkes sofőr ellen. Az ittas sofőr könnyebb sérüléseket szenvedett, őt kórházba szállították, illetve a rendőrség eljárást indított ellene.

Szalaiék kocsija összetört, de óriási szerencsére a családból senki nem sérült meg. Felesége, Krista Tcherneva pedig komoly változtatást eszközölt. Mint arról közösségi oldalán beszámolt, a héten rövidebbre vágatta a haját.

Objektum doboz

Szalai és a modellként és színésznőként is ismert bolgár származású szépség idén Toszkánában kötötték össze életüket. Az esküvőn és a lakodalmon is ott volt kislányuk, Efimia Anna, aki tavaly augusztusban született meg.

Kapcsolódó írásaink