Krónika

Rejtélyes, sötét, ismeretlen alak okozott rémületet

Egy apukának sikerült lencsevégre kapnia a férfit, akinek a kilétét egyelőre homály fedi

A Gloucestershire megyei, Tewkesbury mellett található Twigworth falu lakóit egy rejtélyes, ijesztő alak rémítette halálra Halloween éjszakáján – írta meg a ripost.hu.

Rejtélyes, sötét, ismeretlen alak okozott rémületet
Képünk illusztráció
Fotó: Northfoto

A település utcáin egy tetőtől talpig szűk, fekete ruhába öltözött, ismeretlen alakot véltek felfedezni, akit az egyik helyi apukának sikerült lencsevégre is kapnia.

Az apa, James Patterson a fiával épp a halloweeni édességgyűjtésre indult, amikor az említett fekete ruhás, nyurga alak keresztülrohant az utcán. Az elhűlt férfinak sikerült fényképeket is készítenie a szerinte fenyegető külsejű figuráról, akinek alakja a képeken a gyors mozgás miatt kissé elmosódott. A fotók ettől csak még inkább hátborzongatóbbá válnak, és sokakból rémületet váltott ki, miután felkerültek az internetre.

James Patterson azt is elárulta, hogy látta, ahogy az illető egy lakóépület felé tart, mielőtt végleg elnyelte volna az éjszaka. Arra egyelőre nem derült fény, hogy ki lehetett a baljós figura.

Az eset után egyébként nem sokkal sikeresen előállítottak egy Joshua Hunt nevű, 32 éves férfit, aki hónapokon keresztül talpig fekete latexruhába öltözve bujkált a bokrok között Somersetben, majd onnan előugorva rémisztette meg a gyanútlan járókelőket. Huntot tette miatt pénzbüntetéssel sújtották, és kártérítést kellett fizetnie korábbi áldozatainak – írta meg a Daily Star.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink