Krónika

Bedrogozva rekedt egy ablak párkányán az óbudai Pókember

Be kellett törni a lakás ajtaját, hogy megmentsék

Hihetetlen eseménynek lehettek tanúi azok az óbudai lakosok, akik arra keltek reggel ötkor, hogy panelházukat meglátogatta Pókember. Egy férfi ugyanis a nyolcadik emeleti konyha ablakában üldögélt teljes nyugalommal. A tetőről leereszkedve, hegymászó kötél segítségével próbált valahova bejutni, de valahogy leeshetett. Az ablakon kopogva próbált segítséget kérni, ám a tulajdonos nem volt otthon – írta a Ripost.

Bedrogozva rekedt egy ablak párkányán az óbudai Pókember
A magyar Pókember
Fotó: Instagram/@the_ai_dreams

„Ne ijedj meg drága, de itt vannak a mentők és a tűzoltók, adom őket" – mesélte az egyik szomszéd a történteket, ugyanis ő hívta fel a nőt, aki akkor nem tartózkodott otthon. Mivel a lakás zárva volt, ezért a hatóságoknak be kellett törniük az ajtót, úgy tudták csak megmenteni a férfit, aki valószínűleg be volt drogozva.

A magát Pókembernek képzelő férfi azt állította, csak a barátnőjét akarta ablakon kívülről meglesni az egyik emeleten, de az ott lakók szerint ez hazugság. Véleményük szerint a férfi lopni készült, ugyanis maszk és különböző eszközök is a voltak nála. Kívülről, az ablakon át bejutva próbált inkább bejutni egy lakásba, hogy kirabolja azt.

A Tényeknek nyilatkozó férfi szerint a nagy kérdés, hogy a bedrogozott elkövető egyáltalán hogyan jutott a tetőre, ahonnan leereszkedett, ugyanis az zárva van. Szerinte a panelben volt neki egy ismerőse, aki beengedte oda.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink