Krónika

Fontos változásra figyelmeztet a Szerencsejáték Zrt., rengeteg játékost érint

Nagy bejelentést tett a Szerencsejáték Zrt., alig maradt pár napunk

Fontos változás előtt állnak a hazai szerencsejátékosok, amire a Szerencsejáték Zrt. hívta fel a figyelmet. Persze most nem a lottók körül lesz megújulás vagy módosulás, hanem az idén 10 éves online sportfogadási oldalnál, a tippmixpro.hu-nál – írja a Promotions.

Fontos változásra figyelmeztet a Szerencsejáték Zrt., rengeteg játékost érint
Fontos változás előtt állnak a hazai szerencsejátékosok, amire a Szerencsejáték Zrt. hívta fel a figyelmet
Fotó: Szerencsejáték Zrt.

Mindenki, aki online fiókkal rendelkezik a szerencsejatek.hu-n, illetve a már említett tippmixpro.hu-n, ezentúl külön felhasználói profillal fog rendelkezni; ez pedig azt jelenti, hogy így külön egyenlege is lesz. Arról, hogy mi legyen a jelenleg rendelkezésre álló, még összevont egyenlegekkel – vagyis, hogy milyen módon legyen felosztva –, még szabadon dönthetnek, de az idő vészesen fogy, ugyanis október 16-án éjfélkor lejár a határidő.

Persze ha valaki tanácstalanul állna neki a dolognak, a nemzeti lottótársaság segítségképpen – figyelembe véve a játékosi szokásokat – előre megajánlott egy felosztási arányt.

Az érintett játékosokat a Szerencsejáték Zrt. a felhasználói fiókjukon keresztül, valamint e-mailben is részletesen tájékoztatja a szükséges teendőkről. Mindenki, akit érint a változás, IDE kattintva tájékozódhat az egyenleg felosztásának módjáról, illetve a kapcsolódó információkról.

Akik már nem emlékeznének arra, hogy miért történik ez a változás: a Szerencsejáték Zrt. még idén januárban jelentette be, hogy szerződést kötött az EveryMatrix szolgáltatóval, amely a jövőben a TippmixPro márka mögött álló digitális sportfogadási szoftvermegoldásokat és szolgáltatásokat biztosítja. A több hónapos fejlesztésnek köszönhetően most megújul a tippmixpro.hu online sportfogadási oldal, ami így számos új funkcióval és kibővült sportfogadási kínálattal várja majd a fogadások szerelmeseit.

Kapcsolódó írásaink

Nem volt telitalálatos a skandin

ĀA Szerencsejáték Zrt. honlapján olvasható tájékoztatás szerint október 11-én megtartották a 41. heti Skandináv lottó sorsolást

Nem volt ötös a lottón!

ĀA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 40. héten megtartották az ötös lottó és Joker számsorsolást