Krónika

Balesetek a főutakon

A 2-es, a 11-es és a 87-es főúton is hajnali balesetről számoltak be a katasztrófavédők

Felborult egy kamion a 2-es főúton kedd hajnalban, emiatt Szendehely és Rétság között, az 52-es kilométernél félpályán halad a forgalom.

Balesetek a főutakon
Képünk illusztráció
Fotó: AFP

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint letért az útról, a fák közé sodródott, majd felborult egy kamion a 2-es főúton, Szendehely és Rétság között. A baleset következtében egy ember kiesett a járműből. Az esethez a rétsági hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen. A műszaki mentési munkálatok idejére alatt az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

A 11-es főút 70-es kilométerénél összeütközött két személygépkocsi. A Tát és Esztergom között kedd hajnalban történt balesetről a Katasztrófavédelem honlapján azt közölte, hogy mindkét jármű az árokba borult. Az úttestre törmelék került, és az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Frontálisan ütközött össze két személyautó a 87-es főút 36-os kilométerénél, Gencsapáti és Gyöngyösfalu között. A Katasztrófavédelem kedd hajnali tájékoztatása szerint az egyik autó az árokban állt meg. A szombathelyi hivatásos, valamint a kőszegszerdahelyi önkéntes tűzoltók áramtalanították az egyik járművet. A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Kapcsolódó írásaink