Krónika

Különös formájú, repülő objektumot sikerült rögzítenie egy fotósnak + VIDEÓ

A repülőgép felett tűnt fel a furcsa formájú tárgy.

Nem mindennapi jelenségnek lehetett szemtanúja a hobbifotós, Bret Jones. A férfi egy repülőgépen utazott, amikor Észak-Karolina felett egy furcsa, repülő tárgyra lett figyelmes, amint elhalad a gép felett: egyes feltételezések szerint UFO lehet – írja a Bors.

Különös formájú, repülő objektumot sikerült rögzítenie egy fotósnak + VIDEÓ
A férfi elmondása szerint gyakran vizslatja az égboltot, madarak, vagy bármi más olyan után kutatva, amit érdemes lehet fényképen is megörökíteni
Fotó: AFP/Peter Zay

A férfi elmondása szerint gyakran vizslatja az égboltot, madarak, vagy bármi más olyan után kutatva, amit érdemes lehet fényképen is megörökíteni: ezalatt fedezte fel ezt a repülő objektumot is, amit feltétlenül érdemesnek talált a rögzítésre. Mint mondta, a furcsa jelenségre először a véletlenszerű, villogó fényei nyomán figyelt fel, ahogy hirtelen felbukkant a repülőgép közelében. Talán 10 másodpercig lehetett látni, és már attól tartott, nem sikerült ráfókuszálnia, de végül meg tudta örökíteni az érdekes formájú, repülő objektumot.

Fogalmam sincs, mi ez: az alakja olyan, mint egy piruláé, és úgy tűnik, hogy két vége van. Az is látszik, hogy van ott egy kötél, ami lejön róla, vagy kilökődik belőle – mondta el a felvétel kapcsán Bret, aki a kész videót Youtube-on is közzétette, a nézőire bízva azt, hogy eldöntsék, mi látható rajta.

Bár a képsorokat még 2019-ben rögzíttette, a videót a mai napig nagy érdeklődés övezi. A kommentekben volt olyan, aki azzal állt elő, hogy egyszer egy ehhez tökéletesen hasonló tárgyat vélt felfedezni az égbolton.

Pontosan ugyanezt láttam 2010-ben. Reggel volt, és az objektum fénye olyan erős volt, hogy úgy tűnt, a nap visszaverődik róla – jegyezte meg az illető, a Mirror beszámolója szerint.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink