Krónika

Ahogy hátat fordított a feleségének, az már rögtön meg is szúrta, többször is

A férfinak életveszélyes sérülései keletkeztek

A Bács-Kiskun vármegyei rendőrök rövid idő alatt tisztázták az eset körülményeit, és őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 53 éves kunszentmiklósi nőt.

Ahogy hátat fordított a feleségének, az már rögtön meg is szúrta, többször is
Képünk illusztráció
Fotó: MH archív/Papajcsik Péter

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2023. szeptember 30-án arról, hogy egy kunszentmiklósi férfit előző este kétszer lapockán szúrt késsel valaki, amitől súlyos, életveszélyes sérülései keletkeztek.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el életveszélyt okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt.

A rendőrök kihallgatták a sértettet, aki úgy nyilatkozott, hogy az utcán bántalmazta egy idegen. A beszerzett bizonyítékok alapján azonban hamar kiderült, hogy valójában a felesége támadt rá az otthonukban. A házaspár összeszólalkozott a bejelentést megelőző este, majd amikor a férj hátat fordított a nőnek, az késsel többször megszúrta. Az áldozat úgy érezte, nincs szüksége ellátásra, azonban másnap romlani kezdett az állapota, így kórházba szállították.

A főkapitányság nyomozói 2023. október 2-án elfogták az 53 éves asszonyt, akit őrizetbe is vettek. Gyanúsítotti kihallgatásán beismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrök kezdeményezték a letartóztatását.

Kapcsolódó írásaink

Nem javul a kisoroszlán állapota

ĀNem javul a Csantavér és Szabadka között megtalált kisoroszlán állapota – olvasható a Palicsi Állatkert közösségi oldalán