Krónika

Rövidített útvonalon jár a 4-es és 6-os villamos a következő három hétvégén

A 17-es villamos pedig csak a Savoya Park és a Széll Kálmán tér között közlekedik majd

Karbantartás miatt a következő három hétvégén a 4-es és a 6-os villamosok rövidített útvonalon, csak a dél-budai végállomások és a Jászai Mari tér között járnak, a 17-es villamos pedig csak a Savoya Park és a Széll Kálmán tér között közlekedik – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

Rövidített útvonalon jár a 4-es és 6-os villamos a következő három hétvégén
Karbantartás miatt rövidített útvonalon közlekedik majd a 4-es 6-os, valamint a 17-es villamos is
Fotó: Facebook/BKK Info

A BKK tájékoztatása szerint a Széll Kálmán tér és a Nyugati pályaudvar között a 4-6-os villamospótló autóbusszal lehet majd utazni.

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció
Fotó: MH archív/Katona László

Hétfőre virradó éjjel a 6-os villamos teljes vonalán pótlóbusz jár. A 4-es és a 6-os, valamint a 17-es villamos vonalán a Margit körúton a Török utcánál karbantartást végeznek a következő három hétvégén, ezért a villamosok helyett ott is pótlóbusz közlekedik majd.

A pótlóbuszok a közúton közlekednek, és a villamosperonok helyett a közút mellett kijelölt autóbusz-megállóhelyeken állnak meg. A járatok a Széll Kálmán tér felé nem állnak meg a Margitszigetnél. A Széll Kálmán tér környékéről és a H5-ös HÉV-en utazók a belvárost a 2-es metróval érhetik el, Óbuda irányából pedig alternatív eljutási lehetőséget biztosít a 19-es és a 41-es villamos a 2-es metróra való átszállással.

A BKK felhívta a figyelmet arra, hogy utazás előtt érdemes megnézni a honlapjukon a közösségi közlekedést érintő aktuális helyzetet.

Kapcsolódó írásaink