Krónika

Megdöbbentő, hogy Szoboszlai exe mit művelt rögtön a szakítás után, máris új pasija lehet?

Valahogy a magyar szurkolók, valamint a Liverpool drukkerek is érezték a levegőben, hogy Szoboszlai Dominik be fog válni az angol bajnokságban. Jürgen Klopp gárdája nem hiába fizetett ki érte 70 millió eurót a Lipcsének, olvasható a promotions.hu-n megjelent cikkben.

Megdöbbentő, hogy Szoboszlai exe mit művelt rögtön a szakítás után, máris új pasija lehet?
Szoboszlai Dominik
Fotó: MH/Purger Tamás

A 22 éves középpályás a Liverpool második nyári szerzeménye lett, Alexis Mac Allister után. A magyar labdarúgót már most is az idei Premier League-idény egyik legjobb vételének tartják.

Természetesen Szoboszlai a pénzt már igyekszik is visszatermelni, ráadásul a magyar labdarúgó-válogatott sztárját nem olyan rég a hónap játékosának választották. A Liverpool nem lassít, és legutóbb a West Ham elleni meccset is megnyerték az angol bajnokság hatodik fordulójában, és ott lihegnek a Manchester City nyakában a második helyen. Szoboszlai eddig minden meccsen a kezdőben volt a Premier League-ben, egyedül Európa Liga, valamint a Ligakupa-mérkőzésen hagyta ki a kezdőből Jürgen Klopp, de itt alapból minden sztárt pihentetett az elején.

A Ligakupa harmadik fordulójában a Liverpool gyakorlatilag simán, 3–1-re legyőzte a Leicester csapatát. A csereként a 65. percben beálló Szoboszlai Dominik második gólját lőtte a meccsen, és hát szabályosan felrobbant a stadion, amikor meglátták a találatot.

Szoboszlai a fociban a csúcson van, de magánélete picit kisiklott. Ugyebár mint kiderült, a Liverpool focistája szakított Gécsek Fannival. Dominik menedzsere kitért arra, hogy nem szeretnének beszélni a részletekről, mivel sose tették ki a focista magánéletét a kirakatba, és ez nem is fog változni.

Az bőven benne lehet a pakliban, hogy Szoboszlai Dominik jelenleg 100 százalékosan a karrierjére akar koncentrálni. Annyi biztos, hogy Gécsek Fanni nem olyan rég megdöbbentő döntést hozott, mivel privátra állította át az Instagramját. Ez is talán egy jelzés a bulvárlapok felé, hogy ő bizony nem kér a rivaldafényből.

Közben a teol.hu már arról cikkezett, hogy Gécsek Fanni és az egyik teniszező, Holger Rune lájkcsatát vívnak egymás oldalain. Nem biztos, hogy ez valaminek a kibontakozása, de hát ki tudja. Persze ne felejtsük el, lehet, hogy Szoboszlai exe csak szakmailag követi a dán Rune menetelését, mivel jómaga is teniszezett régen.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink