Krónika

Felesége és mostohalánya szeme láttára lőtte agyon fiait a horrorapa

Az apát őrizetbe vették, aki továbbra is tagadja a vádakat, olvasható a Borsonline.hu-n megjelent cikkben.

Felesége és mostohalánya szeme láttára lőtte agyon fiait a horrorapa
Képünk illusztráció
Fotó: AFP/dpa Picture-Alliance/Frank May

Brutális gyilkosság zajlott le június folyamán egy ohiói településen, Monroe Townshipben: egy családapa, Chad Doerman fegyvert ragadott, majd végzett mind a három kisfiával.

A vádirat szerint a kegyetlen apa már hónapok óta tervezhette gyermekei kivégzését, akik mindössze 3, 4 és 7 évesek voltak a halálukkor. Azon a bizonyos, júniusi napon a férfi a felesége és a mostohalánya szeme láttára vette magához a puskáját, majd elsőként a 4 éves fiút lőtte fejbe, ezt követően pedig hátulról tüzelt a menekülni próbáló, 7 éves fiára. Legvégül kikapta a legkisebb gyereket a tehetetlen édesanya karjai közül és fejbe lőtte. A brutális mészárlás során a feleségét is megsebesítette a kezén.

A mostohalánya ezalatt kimenekült a házból, és egy szomszéd segítségét kérve riasztotta a rendőrséget. A kiérkező hatóságok az udvaron fedezték fel a gyerekek holttesteit, mialatt a gyilkos apa a verandán ült, a puskája mellett.

Doerman, aki minden ellene felhozott vádat tagadott, 2024. július 8-án áll először bíróság elé. Amennyiben a bűnössége bebizonyosodik, feltehetően halálbüntetést fognak kiszabni rá – jelentette be a hármas gyilkosságról írt beszámolójában a CrimeOnline.

Kapcsolódó írásaink