Krónika

Idén is csaknem ötvenezren vettek részt a budapesti Eurojackpot Szuperkoncerten

Idén is csaknem ötvenezren vettek részt az Eurojackpot Szuperkoncerten, a fővárosi Puskás Aréna Szoborparkban – közölte a Szerencsejáték Zrt. az MTI-vel. A szombat esti rendezvényen a Halott Pénz, a ByeAlex és a Slepp, valamint DR BRS és vendégei léptek fel. A popzenei eseményt online csaknem tizenötezren követték.

Idén is csaknem ötvenezren vettek részt a budapesti Eurojackpot Szuperkoncerten
Járai Márk a Halott Pénz zenekar fellépésén az Eurojackpot Szuperkoncerten, a Szerencsejáték Zrt. által ötödik alkalommal megrendezett ingyenes programon a Puskás Aréna Szoborparkban
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Az estét DR BRS és vendégei nyitották, a dj-producer a már ismert slágereken túl egy – Király Viktorral közösen jegyzett – dal premierjével is megörvendeztette a rajongókat – írták.

Őket ByeAlex és a Slepp követte. Az énekes az idei utolsó budapesti fellépésén Széltoló című legújabb dalát is színpadra vitte.

Az estét a csaknem húszéves Halott Pénz „koronázta meg”, amely egy nyolc tagú kórussal kiegészülve több mint másfél órás show-val készült, a fellépést pedig egy közel 300 rakétából álló tűzijátékkal zárta.

A közleményben idézték Mager Andreát, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatóját, aki hangsúlyozta, nagyon örülnek, hogy évről évre több tízezren vesznek részt a szuperkoncerten. Azt mondta, kezdeményezésükkel hagyományt teremtettek, a nagyszabású ingyenes eseménnyel sikerült közelebb hozniuk játékosaikhoz a magyar kultúrát, azon belül is a könnyűzenét. Kijelentette: büszkék arra, hogy a rendezvényen nemcsak jól szórakozhatnak, hanem újra egy jó ügy mellé is állhatnak.

„Bízom benne, hogy az idei évben is milliókkal tudjuk támogatni a hátrányos helyzetű családok megsegítését az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül” – mondta Mager Andrea.

A Szerencsejáték Zrt. a szoborparkban értékesített szerencsejáték-termékek után befolyt összeget idén is 100 százalékban felajánlotta az Ökumenikus Segélyszervezetnek, ezzel is támogatva annak több mint három évtizede folytatott munkáját. A segélyszervezet már több százezer hátrányos helyzetű emberen, családon segített, célja, hogy az éhezőknek ételt, az otthontalanoknak otthont, az esélyteleneknek pedig esélyt biztosítson – írták.

A szuperkoncert színpadát öt napon át építette átlagosan napi száz ember, az esemény megfelelő minőségéért pedig egy csaknem háromszáz fős stáb dolgozott a helyszínen – olvasható a közleményben.

Kapcsolódó írásaink