Krónika

Megtörtént a nagy bejelentés az eltűnt Maddie ügyében

A közelmúlt egyik legnagyobb rejtélye, hogy mi is történt pontosan, most azonban nagy háború előtt állunk az üggyel kapcsolatban, olvasható a Riposton megjelent cikkben.

Megtörtént a nagy bejelentés az eltűnt Maddie ügyében
A 2007-ben Portugáliában eltűnt Madeleine McCann
Fotó: METROPOLITAN POLICE / AFP

Nincs olyan ország ezen a világon, ahol ne gyászolnák a szegény kis Madeleine McCannt. A négyéves kislány a szüleivel nyaralt a portugál riviérán: az édesanyja és édesapja vacsorázni mentek, a kislányt pedig a szobában hagyták. Mire hazaértek, már nem volt otthon, közben ugyanis elrabolta valaki. Sokáig reménykedtek abban, hogy még élve megtalálják, mostanra azonban a szülőknek már csak az a vágya, hogy derüljön ki az igazság. A közelmúlt egyik legnagyobb rejtélye, hogy mi is történt pontosan, most azonban nagy háború előtt állunk az üggyel kapcsolatban.

Objektum doboz

Az egész világot izgatja a kérdés, hogy vajon mi történhetett a kis Maddie-vel. Mivel mindenkit érdekel a téma, több dokumentumfilm is készült róla, amelyek közül az egyik legsikeresebb a Netflix 2019-es produkciója. A cég dollármilliókat ölt bele abba, hogy minél informatívabb dokumentumfilmet készítsen, a siker pedig garantált volt.

Egy ideje újból Madeleine-lázban ég a világ, ez pedig részben annak köszönhető, hogy egy lengyel származású lány bejelentkezett, és azt állította, hogy ő az elrabolt kislány. Később bebizonyosodott, hogy ez hazugság, és ismét az az általános vélekedés, hogy Maddie-t C. Bruecknek rabolta el, és gyilkolta meg.

Most két streamig óriásvállalat, a Netflix és az Amazon is bejelentette, hogy új dokumentumfilmet készítenek a Maddie-ügyről, s mindketten sok-sok millió dollárt ölnek bele. Míg a Netflix a kislányra helyezi a hangsúlyt, addig a rivális Amazon C. Brueckner életére és tetteire fókuszál, és azt próbálják bemutatni, hogy milyen út vezetett Maddie elrablásához. Minden bizonnyal tehát hatalmas háború előtt állunk – jósolja a Mirror.

Kapcsolódó írásaink