Krónika

DNS-teszttel nézték meg, mit tartalmaz valójában a girosz, majd jött a sokk

A girosz a magyarok kedvelt étele is, de a britek is nagyon szeretik, főleg amikor buli után hazafelé igyekeznek, olvasható a blikkruzs.hun megjelent cikkben. 

DNS-teszttel nézték meg, mit tartalmaz valójában a girosz, majd jött a sokk
A girosz a magyarok kedvelt étele is, de a britek is nagyon szeretik, főleg amikor buli után hazafelé igyekeznek.
Fotó: NorthFoto/© SWNS Lee McLean

A szigetországban viszont a legtöbben úgy gondolják, hogy a döner kebab bárányhúsból készül, de a DNS-teszt eredménye meglepte őket – írja a Daily Star.

Amikor megérkeztek az eredmények, megdöbbenve tapasztalták, hogy a kilenc étel közül csak egy készült teljesen bárányból.

Legtöbbjük csirkét tartalmaz. Van olyan is, amelyik marhát, de szerencsére egyik termékben sem találtunk kecskét, szamarat és lovat sem.

A YouTube-on sokan kiakadtak a teszt eredményein, ijesztőnek találják, hogy miközben bárányt akarnak enni, közben ki tudja mit kapnak.

Kapcsolódó írásaink

Rendőrkézen a fatolvajok

ĀLezárult a nyomozás annak a két férfinak az ügyében, akik illegálisan vágtak ki fákat Makó külterületén

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom