Krónika

Dani és Fukszia nyomot fogott + VIDEÓ

A jászsági rendőrök három helyi lakost gyanúsítanak azzal, hogy új, pszichoaktív anyagnak minősülő szerrel kereskedtek Jászladányon, ráadásul ezt bűnszövetségben, szervezetten, előre megállapodva követték el, olvasható a police.hu-n megjelent cikkben. 

Dani és Fukszia nyomot fogott + VIDEÓ
Képünk illusztráció
Fotó: MH-archív/Papajcsik Péter

A Jászberényi Rendőrkapitányságon zajló büntetőeljárásban olyan információ jutott a rendőrök birtokába, miszerint egy jászladányi férfi, annak párja, és egy nőismerősük kábítószert árulnak a településen. A vásárlókat a házuknál szolgálták ki, az illegális szert 1000 forint/pakk áron értékesítették.

Objektum doboz

A jászsági rendőrök a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tisza MEKTO és a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság MEKTA bevetési egységeinek segítségével 2023. szeptember 18-án, egy időben több helyszínen tartottak kutatást a Dani és Fukszia nevű kábítószer-kereső kutyákkal.

A bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható 51 éves férfit és 34 éves párját, valamint 33 éves női társukat elfogták, és előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók új, pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették őket, és letartóztatásukra tettek előterjesztést. A kutatás során a rendőrök fehér kábítószergyanús anyagot találtak, ami az előzetes szakvélemény alapján új pszichoaktív anyagnak minősül. Ezen kívül több kerékpárt, elektronikai terméket és kéziszerszámot foglaltak le a nyomozók a férfitól, a gyanú szerint azok bűncselekményből származnak, eredetüket tovább vizsgálják.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom