Krónika

Lemondta koncertjét az énekes, amikor meglátta, mennyit kérnek a jegyért a rajongóitól

„Még mindig tanulom, hogyan működik ez a világ”

„Ez elfogadhatatlan” – mondta Oliver Anthony, aki lemondta szeptember 27-re tervezett koncertjét a drága belépőjegyek miatt – írta meg a Hirado.hu.

Lemondta koncertjét az énekes, amikor meglátta, mennyit kérnek a jegyért a rajongóitól
Oliver Anthony
Fotó: Oliver Anthony Facebook-oldala

Oliver Anthony Rich Men North of Richmond című dala vírusként terjedt el az interneten, olyannyira, hogy a férfi ma már önálló koncerteket ad, és rajongótábora is kiépülőben van. Az énekes azonban a minap felháborodott, amikor meglátta, hogy mennyiért árulja egy klub a belépőjegyeket a koncertjére.

Objektum doboz

„Lemondtuk a Cotton Eyed Joe klubban tartandó koncertet. Az én hibám, amikor egyeztettünk a helyszínnel, másra delegáltam ezt a feladatot. Nem mutogatok ujjal Cotton Eyed Joe-ra, nem tudom, hol történt a félreértés. Csak feldúlt vagyok ezeket az árakat látva” – mondta Oliver a közösségi médián keresztül.

„Ne vegyetek 90 dolláros jegyeket, 200 dollárért pedig pláne ne, csak azért, hogy személyesen találkozzatok velem. Keresünk egy másik helyet a környéket, ahol 25 dollárnál nem lesz drágább a jegy, és ingyenes lesz a találkozó velem. Köszönöm a türelmeteket. Még mindig tanulom, hogyan működik ez a világ.”

Kapcsolódó írásaink