Krónika

„Tiszta lelkű, igaz ember volt"

Zsolt a barátai szerint a börtön elől menekült a halálba, olvasható a borsonline.hu-n megjelent cikkben.

„Tiszta lelkű, igaz ember volt"
Képünk illusztráció
Fotó: Northfoto

„Dundó tiszta lelkű, igaz ember volt” – így emlékeznek meg barátai arról a fiatalemberről, aki Tatabányán az egyik Ifjúság utcai tízemeletes panelház tetejéről vetette magát a mélybe. A borzalmas tragédia szeptember 13-án, szerda este fél tízkor történt. Zsolt feltehetően azért ment fel az épület tetejére, hogy eldobja magától az életét. Annak ellenére vezérelte öngyilkossági szándék, hogy egy ötéves kislányt hagyott félárván.

A férfi egyik ismerőse a Borsnak elmondta: Zsolt feltehetőleg valamilyen drog befolyása alatt követhette el végzetes tettét. Lapunk információi szerint tizenkét éves börtönbüntetését kellett volna megkezdenie. Vélhetően emiatt dobta el magától az életet.

Idegenkezűség gyanúja nem merült fel, ezért a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az esetet. A megrendült barátok és ismerősök megemlékezést szerveznek szombat délutánra a Törpilla kisbolthoz.

Az utóbbi időben sajnos nem ez volt az egyetlen hasonló elkeseredett, végzetes lépés. Egy 16 éves fiatal betegség, családi problémák és depresszió miatt dobta el életét.

Van segítség!

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Kapcsolódó írásaink