Krónika

Brutális dolgot találtak egy sült csirke gyomrában + VIDEÓ

Horror a konyhában

Erre a csirkés receptre senki nem is számított volna, a csavar a legérdekesebb, olvasható a promotions.hu-n megjelent cikkben.

Brutális dolgot találtak egy sült csirke gyomrában + VIDEÓ
Képünk illusztráció
Fotó: ROB ENGELAAR / ANP MAG / ANP via AFP

Jön a hétvége, és valószínűleg mindenki már a jobbnál jobb recepteket hajtja szerte a neten.

Egy közösségi médiában megosztott videóban egy család lenyűgöző felfedezésről tudósít, miközben egy ízletes, ropogósra sült csirkét akartak felszeletelni, egy kis csirkét találtak benne. A videóban a család tagjai láthatóan meghökkentek és meglepődtek, miközben a kiscsirke megjelenését tanulmányozták.

A felvétel azonnal népszerűvé vált az interneten, sokan megosztották és hozzászóltak a látványhoz, nyilvánvalóan egy átverés videóról van szó, bár a reakciók valósak lehetnek. A vicces rész az volt, hogy sok kommentelő elsőre nem jött rá, hogyan kerülhetett a kiscsirke a sült csirkébe. Még az is felvetődött sokaknál, hogy terhes volt a csirke, amikor megsütötték, elsőre csak nagyon kevés embernek esett le, hogy ez egy átverés videó, és szándékosan úgy megy a meghökkentésre, hogy átver minket.

Objektum doboz

Aztán néhány okosabb internetező rámutatott a nyilvánvalóra: a kiscsirke természetesen a csirke tojásában fejlődik ki, tehát a videón látható esemény lehetetlen. A videó futótűzként terjed az interneten, és igazán megosztó véleményeket váltott ki az emberekből, sokan azt írják, hogy itt a videó, amelyben a szülők tökélyre fejlesztették a prank műfaját, a családi prank műfaját. A tanulság persze az, hogy a legnyilvánvalóbb dolgokat is könnyen elfelejtjük vagy figyelmen kívül hagyjuk, ha véletlen és nagyon váratlanul ér minket egy igazán meghökkentő és megdöbbentő szituáció.

Kapcsolódó írásaink