Krónika

Megjelent a futófantom?

Meztelen futót láttak a Hármashatár-hegyen

Kutyasétáltatás közben találkozott egy személy azzal a férfival, akinek az indián nyár is túl meleg lehetett, ezért ruháitól megszabadulva, pusztán egy pár futócipőben hódolt a futás, a testmozgás örömeinek, olvasható a borsonline.hu-n megjelent cikkben.

Megjelent a futófantom?
Képünk illusztráció
Fotó: MH

Napok óta lázban tartja az embereket a hármashatár-hegyi meztelen futó. A Borsnak nyilatkozó szemtanú szerint a perverz fantom a Hármashatár-hegyen, a vitorlázó repülőtéren „sportolt". A férfi ellen feljelentést tettek a rendőrségen.

Egy idősebb férfi úgy döntött, hogy az őszi napsütésben elmegy egy kis kocogásra. Ezzel nem is lett volna semmi probléma, ám a férfi egyáltalán nem viselt magán semmilyen ruhadarabot. Csak a futócipőjét és a karóráját vitte magával a sportoláshoz.

A meztelenkedőt egy kutyasétáltató szúrta ki, aki sokkot kapott a történtek láttán.

„Kora délután kutyasétáltatás közben lettem figyelmes a teljesen meztelen futó férfira. A cipőjén és az óráján kívül semmit nem viselt, a kezében se vitte a ruháját, hátizsák se volt nála. A kutyával a domb déli lejtőjén ereszkedtünk le, ott jött velünk szembe. Amikor meglátott minket, lett volna lehetősége a nyugati lejtőnél jobbra vagy balra kanyarodni, mégsem tette. Egyenesen jött felénk, fel a dombon" – részletezte a szemtanú a Borsnak, aki azt is elárulta, hogy szerinte a férfi körülbelül az ötvenes éveiben járhat, őszes és vékonyabb testalkatú. A lap megkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot a történtek miatt, akik elmondták, hogy az eset körülményeinek tisztázása még jelenleg is folyamatban van.

Nem ez az első eset, hogy pucéran indult el valaki kocogni. Nagyon úgy néz ki, hogy minden évben akad egy erre vállalkozó személy. Legutóbb a Margitszigeten a futópálya közelében pucéran, maszturbálva futott egy perverz alak, vagy éppen egy bokor mögött nyúlt magához. Máskor egyenesen a pályán futókat követte, miközben trágárságokat kiabált utánuk. A kocogók leggyakrabban egy magas, kopaszodó, 30–40 év közötti férfit láttak.

Kapcsolódó írásaink