Krónika

Megérzése ébresztette fel párja mellől a fiatal nőt

Tökéletesnek hitte a kapcsolatukat a fiatal nő, ám az ébredés váratlan volt, olvasható a borsonline.hu-n.

Megérzése ébresztette fel párja mellől a fiatal nőt
Képünk illusztráció
Fotó: Northfoto

Belső megérzés vezérelt egy fiatal lányt, amikor belepillantott a barátja telefonjába: attól, amit ott talált, egy szempillantást alatt omlott darabjaira előtte az addig tökéletesnek gondolt kapcsolatuk.

Az Egyesült Államokban élő nő esetét – akinek nevét személyiségvédelmi okokból Lilyre változtatták – a Daily Mail írta meg: maga a fiatal lány egy, azóta már törölt internetes posztban osztotta meg a történetét. Ebben arról számolt be, hogy egészen a borzasztó felismerésig abban a hitben élt, a barátja a legtökéletesebb fiú, aki csak létezik: sosem veszekedtek, a párja mindig kedves és figyelmes volt hozzá. Egy éjszaka azonban mégis különös érzés lett úrrá a lányon, amit sehogy sem tudott leküzdeni. Bár tiszteletben tartották egymás magánéletét, mégsem bírt szabadulni attól a gondolattól, hogy talán bele kellene pillantania a párja telefonjába. Végül engedett a kísértésnek, és amit ott talált, az mindent megváltoztatott.

Objektum doboz

A barátja a haverjaival folytatott beszélgetésekben undorító hangnemben beszélt róla, és a szexuális életükről is: a lányt „bénának” nevezte, „akit nem bír elviselni”, és folyamatosan azt ismételgette, mennyire utálja tulajdonképpen a barátnőjét – az egyetlen tényező, ami még a kapcsolatukban tartja, az a szex. A leírtak egy teljesen más férfiról árulkodtak, mint akit a lány addig ismert.

Lily ezután azonnal szakított, de a történteken nem bírt túllépni: mint írta, azóta is rosszullét gyötri, ha belegondol, hogy lehet valakinek ennyire kettős személyisége.

A posztra érkezett több ezer válaszban a hozzászólok igyekeztek vigasztalni a lányt, és biztosították arról, hogy helyesen cselekedett.

Sajnálom, hogy ilyesmin mentél keresztül. Egy valóban jó ember sosem osztana meg senkivel ilyen intim részleteket, és pláne nem beszélne rólad ilyen visszataszító hangnemben. Remélem, tudod, hogy sosem ismerted a valódi énjét, és nem bánod egy ilyen alaknak az elvesztését!

– próbált meg lelket önteni Lilybe az egyik kommentelő.

Kapcsolódó írásaink