Krónika

Egy mezőn találtak rá a gyönyörű lány holttestére

A 19 éves lány előtt még fényes jövő állt a támadás előtt, olvasható a Borsonline.hu-n lévő cikkben.

Egy mezőn találtak rá a gyönyörű lány holttestére
Képünk illusztráció
Fotó: MH

A mindössze 19 éves Andrea Vazquezt egy mezőn találták meg, miután egy véletlenszerű lövöldözés közben elrabolták és meggyilkolták. A holttestére kedd reggel találtak rá a Los Angelestől nem messze található Moreno-völgyben, miután eltűnt korábban a barátja autójából. A családja fájdalma leírhatatlan.

A helyi rendőrség közleménye szerint a támadás véletlenszerű volt. A húszéves elkövetőt, Gabriel Esparzát letartóztatták, miután azzal gyanúsítják, hogy a parkban rálőtt Andrea és párja autójára. A lövöldözés során Andrea barátja elmenekült a helyszínről, a lányt pedig elrabolta a fegyveres férfi. Miután a megfutamodott srác visszatért a kocsijához, csupán vérnyomokat talált benne. A lány holttestét úgy találták meg, hogy a telefonját néhány méterre a testétől tudták meghatározni.

A család gyásza feldolgozhatatlan. Nővére a közösségi médiában búcsúzkodott elhunyt testvérétől:

„Gyönyörű angyalom, nem jutok szavakhoz, belehaltam a gyászba. Szavakkal nem lehet leírni ezt a fájdalmat. Teljes szívemből és lelkemből szeretlek. Amíg újra nem találkozunk babám, addig NYUGODJ BÉKÉBEN!”

– idézte a testvér szavait a Mirror magazin. Az elhunyt lány a kora ellenére divattervezőként dolgozott már egy helyi bevásárlóközpontban, és a lap beszámolója szerint fényes karrier előtt állt.

Kapcsolódó írásaink