Krónika

Krausz Gábor már ki is költözött a családi otthonból

Alig három hónapja, április végén költöztek be a szentendrei álomotthonukba Tóth Gabiék

Alig három hónapja, április végén költöztek be a szentendrei álomotthonukba Tóth Gabiék. A család azt tervezte, hogy évtizedeket fognak eltölteni ott, de a sors másként rendelkezett. Jelenleg az énekesnő és a közös kislányuk lakja az ingatlant. Kettesben maradtak – olvasható a borsonline.hu cikkében.

Krausz Gábor már ki is költözött a családi otthonból
Tóth Gabi
Fotó: Facebook/Tóth Gabi

Kora tavasszal érkeztek az első hírek arról, hogy végre révbe ért Tóth Gabi és Krausz Gábor élete, megvették az első közös házukat, melyet a saját ízlésük szerint újítottak fel. A házaspárnak nagy tervei voltak, egy állandó és nyugalmas otthont akartak a közös kislányuknak, Hannarózának biztosítani, akit nagyon megviselt az a pár hónap, amíg dobozok közt éltek.

Úgy tűnt, minden rendben van

Krausz és Tóth Gabi is többször posztolt a közösségi oldalain a felújítás alatt, gyermeki lelkesedéssel vették birtokba a házukat, amelyben felfedeztek és belaktak minden rejtett sarkot. Úgy festett, hogy tökéletes a harmónia közöttük, boldognak látszódtak. Olyan felszabadultnak, amelyet nem lehet eljátszani, ez szívből és mélyről jövő boldogság volt. Aztán történt valami...

Egy perc alatt omlott össze minden

A felek egyelőre nem beszélnek a miértekről. A szerdán délután kiadott hivatalos és szűkszavú közleményükön kívül semmit sem mondanak. Nyilván időre van szükségük, hogy megemésszék a velük történteket, lehiggadjanak és valamennyire fel tudják dolgozni ezt az őrült nagy változást. Az életük szinte egyik percről a másikra omlott össze, nyilvánvaló, hogy még sokkhatás alatt vannak. A közös álomotthon melege is elillant… A Bors információi szerint Krausz Gábor fogta a bőröndjeit és otthagyott csapot-papot az új házban. Hiába volt szerelmes az álomotthonába, a hírek szerint azt szerette volna, ha a kislánya a biztonságos, megszokott környezetében marad, ezért ment el ő és hagyta ott Gabit a gyermekkel.

A család március 22-én posztolt utoljára közös képet. Krausz születésnapján történt. A sztárséf akkor ezt írta a fotóhoz:

„Ma nincs torta, nincs buli, nincs champagne, nincs semmi csak egy jó reggeli aztán sitt, dobozok, zsákok, fúrás, vésés, de nem is hiányzik más mert ők ketten a legfontosabbak. Köszönöm a kedves üzeneteket, nem tudok mindenkinek válaszolni mert épp derékig vagyok a porban.”

Kapcsolódó írásaink