Krónika

Segélykiáltások miatt riasztották a mentőket Újbudán, elképesztő, ami kiderült

Furcsa hangok hallatszódtak ki egy lakásból a XI. kerületben, az aggódó szomszédnak sem nyitott ajtót senki – írta meg a borsonline.hu.

Segélykiáltások miatt riasztották a mentőket Újbudán, elképesztő, ami kiderült
m
Fotó: Facebook / Országos Mentőszolgálat

Egészen vicces, a résztvevőknek végtelenül kellemetlen sztoriról számolt be kedd reggel az Országos Mentőszolgálat a Facebook oldalán. Egy aggódó lakó segélykiáltásokat hallott a szomszéd lakásból, azonban kiderült, hogy téves riasztásról volt szó. A mentők megkönnyebbültek, de az biztos, hogy soha nem felejtik el ezt az esetet.

Aggódó szomszéd kérte a mentők segítségét hétvégén a XI. kerületbe, mert segélykiáltásokat hallott a mellette levő lakásból és hiába csengetett, nem nyitottak neki ajtót. Bajtársaink perceken belül helyszínre értek, ám ők sem tudtak bejutni a lakásba. Már éppen a tűzoltók segítségét kérték volna, amikor egy 25 év körüli, pucér férfi nyitott ajtót. Kiderült, hogy segélykiáltásról szó sem volt, csupán kedvesével szerették egymást túl hangosan. A mentők ugyan megkönnyebbültek, hogy nincs rájuk szükség és gyorsan elhagyták a „kárhelyet”, a jóhiszemű szomszéd már közel sem volt ilyen megértő és komoly vitába keveredett a szerelmesekkel a hangoskodás miatt. További jó egészséget és sok boldogságot kívánunk !

– írták a mentők.

Kapcsolódó írásaink