Krónika

Hétvégente meghosszabbított nyitvatartással működik a röszkei határátkelőhely

Az átkelő augusztus 4. és 21. között pénteki, szombati és vasárnapi napokon folyamatos nyitvatartással üzemel

A nyári időszak végén várhatóan tovább növekvő utasforgalomra tekintettel augusztusban meghosszabbított nyitvatartással működik a röszkei közúti határátkelőhely hétvégente – közölte a rendőrség honlapján.

Hétvégente meghosszabbított nyitvatartással működik a röszkei határátkelőhely
A röszkei határátkelőhely
Fotó: Police.hu

Az átkelő augusztus 4. és 21. között pénteki, szombati és vasárnapi napokon folyamatos nyitvatartással – péntek reggel 7 órától hétfő 19 óráig – fogadja az utasokat, a hét többi napjain a korábbi működési rend szerint, 7 óra és 19 óra között üzemel.

Az ásotthalmi közúti határátkelőhely július 1. és szeptember 3. között pénteki, szombati és vasárnapi napokon szintén meghosszabbított nyitvatartással, 7 és 22 óra között üzemel, a hét többi napjain változatlanul 7 óra és 19 óra között fogadja az utasokat.

A többi határátkelőhely az eddig megszokott rendben tart nyitva Csongrád-Csanád vármegyében, így a röszkei és a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyek 24 órában, a kiszombori és nagylaki közúti határátkelőhelyek szintén egész nap, míg a kübekházai és tiszaszigeti közúti határátkelőhelyek 7 és 19 óra között működnek.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo), illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobilapplikáció segítségével tájékozódhatnak.

Kapcsolódó írásaink