Krónika

Vilmos herceg legszörnyűbb szokása az őrületbe kergeti feleségét

Katalin hercegné elárulta, hogy Vilmos legrosszabb szokása az étkezéshez kötődik

A walesi hercegné egy elejtett mondata ismét felkapott lett az internet világában – írta meg a hirado.hu.

Vilmos herceg legszörnyűbb szokása az őrületbe kergeti feleségét
Vilmos és György walesi hercegek és Katalin walesi hercegnő
Fotó: AFP/Daniel Leal

Katalin még 2018-ban Cipruson tett látogatást férjével, amikor azt állította, hogy Vilmos kész „rémálom”, amikor pizzát eszik a kanapén – írta meg a hirado.hu.

„Próbáld meg távolabb tartani a pizzát a kanapétól. Kész rémálom, amikor ezt csinálod” – jegyezte meg a most 41 éves hercegné pimaszul nevetve férjének, aki egy csibész mosollyal nyugtázta Katalin tanácsát, amit minden bizonnyal minden alkalommal megkap, amikor étellel közelít a kanapé felé.

Vilmos és Katalin idén áprilisban ünnepelte a tizenkettedik házassági évfordulójukat, első találkozásuk azonban még 2001-ben volt, amikor mindketten a St. Andrews Egyetem hallgatói voltak.

A brit trónörökös egy korábbi interjúban elmesélte, hogy borzasztó ajándékot választott jövendőbeli feleségének a kapcsolatuk elején, amit Katalin utált.

„Három egymást követő évben esőkabátot vettem neki, aztán egyik évben gondoltam egyet és egy távcsővel leptem meg a születésnapján. Azóta se érti miért kapta, minden évben felhánytorgatja” – mesélte nevetve a herceg, majd folytatta: ez még a kapcsolatunk első néhány évében történt, de azt hiszem ez is hozzájárult ahhoz, hogy összekötöttük az életünket tíz évvel ezelőtt. Őszintén szólva fogalmam sincs miért vettem neki egy távcsövet, akkoriban jó ötletnek tűnt.

Szerencsére a herceg sokat fejlődött az évek alatt az ajándékválasztások szempontjából. Esküvőjük napján egy pár zafír és gyémánt fülbevalóval lepte meg Katalint, első közös karácsonyukkor pedig a hercegné kedvenc tervezőjével készíttetett ékszekereket feleségének – olvasható a portálon.

Kapcsolódó írásaink