Krónika

Májusi katasztrófára figyelmeztet az időutazó

Eno Alaric, aki állítása szerint időutazó, és 2671-ből érkezett vissza hozzánk, szörnyű katasztrófára figyelmeztette az embereket

Egy titokzatos TikTok felhasználó sokkolta az internetezőket, miután azt állította, hogy 2671-ből jött vissza és arra figyelmeztette az embereket, hogy ezrek lesznek kénytelenek búcsút venni szeretteiktől, ha a következő hónapban beüt a katasztrófa – írta meg a borsonline.hu.

Májusi katasztrófára figyelmeztet az időutazó
Képünk illusztráció
Fotó: Hans Lucas via AFP/ Hans Lucas /Xose Bouzas

Eno Alaric, akit theradianttimetraveller felhasználónéven is ismernek, több mint 26 000 követőt szerzett a közösségi oldalon, mert figyelmeztetéseket tett közzé feltételezett jövőbeli eseményekről – számolt be a Daily Star.

Az alkotó korábban figyelmeztetett a Földdel ütköző ikerbolygókra, idegen látogatókra, sőt még más dimenziókra nyíló portálokra is. Most azonban az önmagát időharcosnak valló ember azt állította, hogy családok ezrei veszítik el szeretteiket egy katasztrófa következtében, ami májusban fog bekövetkezni, vagyis a következő hónapban.

A több mint 2600 lájkot gyűjtött videóban Eno ezt írta:

„Figyelem! Sokan azt gondoljátok, hogy kamu időutazó vagyok, íme a fontos események 2023 minden egyes hónapjában.”

Elmondta, hogy a mostani videó egy videósorozat része, és hogy ez kizárólag 2023 májusára és júniusára összpontosít.

Szerinte május 15-én 228 méter magas szökőár sújtja majd az Egyesült Államok nyugati partját, főleg San Franciscót. Százmilliárdos károkat okoz, és családok ezreinek kell búcsút vennie szeretteitől.

Az állítólagos időutazó még május legvégére is jósolt egy döbbenetes eseményt:

Május 30.: Több mint 150 UFO-t észleltek, mindegyik a Föld meghódítását tervező „Távoliak-hoz” tartozik.

Kapcsolódó írásaink