Krónika

Március 24-én kezdődik a Budapesti Tavaszi Vásár

A gyerekeket nosztalgia-körhinta várja

Családi és gyermekprogramok, kézművesvásár, valamint gasztronómiai különlegességek is várják az érdeklődőket a Budapest Tavaszi Vásáron, amelyet március 24. és április 16. között rendeznek Budapesten, a Városháza parkban és a Deák Ferenc téren.

Március 24-én kezdődik a Budapesti Tavaszi Vásár
A vásár teljes időtartama alatt látható lesz a zengővárkonyi Míves Tojás Múzeum gyűjteményének legszebb darabjait bemutató kiállítás (képünk illusztráció)
Fotó: Facebbok/Budapesti Tavaszi Vásár

Az idei Budapesti Tavaszi Vásár forgatagában a látogatók egyedi kézműves termékekből válogathatnak, de kóstolhatnak a közelgő húsvéti ünnepek ihlette ételkínálatból is – tájékoztatták a szervezők az MTI-t kedden.

A vásár teljes időtartama alatt látható lesz a zengővárkonyi Míves Tojás Múzeum gyűjteményének legszebb darabjait bemutató kiállítás – olvasható a tájékoztatóban.

A gyerekeket nosztalgia-körhinta várja, hétvégenként húsvéti faluvá változik a vásár, ahol az ünnepkörhöz kapcsolódó családi programok, gyermekjátékok és kézműves foglalkozások, valamint utcazenészek kínálnak szórakozást és kikapcsolódást a közönségnek.

Kapcsolódó írásaink