Krónika

Kokainozott a tizenhárom éves fia

Ez buktathatta le az Eintracht Frankfurt elnökét

Az Eintracht Frankfurt elnökének, Peter Fischernek, a feleségének és nagyobbik fiuknak felelniük kell kokain vásárlásáért és birtoklásáért, miután Fischer tizenhárom éves fia állítólag kábítószert fogyasztott – írja a 444.hu.

Kokainozott a tizenhárom éves fia
Peter Fischer
Fotó: Wikipedia

A frankfurti ügyészség nyomozást indított a Bundesligában versenyző labdarúgóklub 66 éves elnöke, a felesége és a 25 éves fiuk ellen. A Hessischen Rundfunks (HR) és Bild értesülését az ügyészség is megerősítette.

A HR szerint Fischer fiatalabb, tizenhárom éves fia az iskolában fogyasztott kokaint egy barátjával, akinek az anyja értesítette az iskolát és a rendőrséget, miután gyanús lett a fia furcsa viselkedése. Kiderült, hogy Fischer fiának barátja haza is vitt a kokainból.

Fischer lakását ezután január végén átkutatták, és a HR jelentése szerint a drogkereső kutyával érkező nyomozók kokainmaradványokat találtak az Eintracht-elnök éjjeliszekrényén. Fischer mobiltelefonját is lefoglalták és megvizsgálják.

Fischer 2000 óta az Eintracht Frankfurt klub elnöke, legutóbb szeptember végén választották meg további négy évre. A 99 távolmaradót nem számítva a 625 szavazásra jogosult tag 79,85 százaléka (420 igen szavazat és 106 nem szavazat) támogatta Fischer további mandátumát.

Kapcsolódó írásaink