Krónika

Jó lesz a kemping WC is

Németországban egyre többször figyelmeztetnek a téli időszakban várható áramszünetekre, s ezzel összefüggésben most a toaletthasználatra is akadt újító ötletük. A témát az Origo dolgozta fel.

Jó lesz a kemping WC is
Képünk illusztráció
Fotó: vorsorge-schafft-sicherheit.de

Ha nincs  áram, és elkerülhetetlen a toalett használata olyan helyen, ahol szivattyúzni kell a vizet (árammal), akkor a legpraktikusabb, ha zacskóba végezzük a kis- és nagy dolgunkat. A legpraktikusabb, ha olyan méretű szemeteszsákot használunk, amely mintegy kibéleli a WC-csészét (célszerű a szélét visszahajtani az ülés tetejénél), és a termék így összegyűjthető, lezárható.

Nagy ötlet nincs is ebben. Hasonló elven – víz és áram nélkül – működnek például a legtöbb lakóautóban a toalettek, a kemping WC-kről nem is beszélve. Ízlések és pofonok különbözőek. Mindenesetre a németeket most már nem éri készületlenül, ha netán zacskóba kell a székletüket gyűjteni. Mint a kutyagumit. 

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom