Krónika

Halálra vertek egy fiatal férfit Erdőkertesen

A kórházban meghalt egy 23 éves férfi, akit ismerősei bántalmaztak Erdőkertesen még szeptember 1-jén – írja a police.hu.

Halálra vertek egy fiatal férfit Erdőkertesen
Képünk illusztráció
Fotó: police.hu

Egy szemtanú tett bejelentést csütörtökön este, mert látta, ahogy Erdőkertesen két férfi megállás nélkül, durván bántalmaz egy harmadikat. A rendőrök percek alatt a helyszínre érkeztek. A nyomozás eddigi megállapításai szerint a 23 éves áldozat volt élettársa erdőkertesi házához ment, ahol ordibált és szidalmazta a nőt, mire annak két testvére a 31 éves G. Gábor, valamint a 41 éves G. Zsolt rárontott a fiatal férfira.

Objektum doboz

A dulakodás elfajult, a testvérpár ököllel és egy vasrúddal többször fejen ütötte és az egész testén rugdosta a sértettet. A fiatalember eszméletét vesztette, a földön magatehetetlenül feküdt, mire a testvérek behúzták a garázsba, testét egy kabáttal letakarták, a fejére egy radiátort húztak. A sértett olyan súlyosan megsérült, hogy a kiérkező mentősöknek a helyszínen újra kellett éleszteni, majd kórházba szállították.

Az orvosok megállapították, hogy a 23 éves férfi koponya- és arccsontok többszörös törését, szegycsont törést, valamint koponyazúzódást szenvedett el, amelyek következtében traumás agyvizenyő alakult ki. A fiatalember a gondos orvosi ellátás ellenére szeptember 2-án a kórházban meghalt.

A kegyetlen bűncselekménnyel meggyanúsított két férfi csak részben ismerte el tettét, egyikük panaszt tett a gyanúsítás ellen. Velük szemben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztálya emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, egyben kezdeményezte a letartóztatásukat.

Kapcsolódó írásaink