Krónika

Elkapták a kiskorúakat, akik egy nőt zaklattak a 3-as villamoson

Garázdaság gyanújával indított nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitánysága az ellen a három személy ellen, akik bántalmaztak egy utast a 3-as villamoson.

Elkapták a kiskorúakat, akik egy nőt zaklattak a 3-as villamoson
Nem ez volt az első erőszakos eset ezen a villamos vonalon
Fotó: MH/Papajcsik Péter

Elfogták a rendőrök azt a két fiatalt, akik egy másik társukkal még június 14-én zaklattak és bántalmaztak egy nőt a 3-as villamoson. A 14 éves fiú meg is ütötte a nőt, aki ezután ugyan leszállt a villamosról, azonban a társaság követni kezdte őt és tovább zaklatta.

A rendőrség arról tájékoztatott, hogy az egyik zaklatót, a 17 éves lányt zuglói lakcímén találták meg szerdán, délután pedig a 14 éves fiú is feladta magát a rendőrségen. Elszámoltatásuk jelenleg is folyamatban van, viszont a harmadik, szintén kiskorú társukat még nem hallgatták ki a rendőrök.

Korábban a Magyar Hírlap is beszámolt róla, hogy a XIV. kerületében két nő és egy férfi kezdett zaklatni egy utast, akit a férfi megütött, majd miután a nő leszállt a villamosról, a háromfős társaság követni kezdte és tovább zaklatták. A bántalmazást a jármű fedélzeti kamerája is rögzítette.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink