Krónika

A TEK fékezte meg a kerepesi verekedőket

Tiltakozik a polgármester az ügyészi állásfoglalás ellen

Óriási tömegverekedés volt a hétvégén Kerepesen – számolt be az esetről a Police.hu. Két család tagjai estek egymásnak, és fegyverek is előkerültek.

A környék rendőrei azonnal a helyszínre siettek, ahol körülbelül százfős tömeg ütötte egymást. A rendőrök szétválasztották, majd egymástól távol tartották a még akkor is egymásra acsarkodó tömeget. A balhénak a Terrorelhárítási Központ speciálisan képzett műveleti egységei vetettek véget.

A település polgármestere, Gyuricza László közleményt adott ki az eset kapcsán, amelyben felháborodását fejezte ki a fegyveres tömegverekedés ügyében hozott ügyészségi állásfoglalás ellen, mivel az illetékes ügyészség nem tartotta fontosnak a gyanúsítottak előzetes letartóztatásba helyezését. Hozzátette: szabadlábra helyezésükkel veszélyben érzi magát Kerepes lakossága. Félő a bűnismétlés és az ehhez hasonló agresszív bűncselekmények újbóli elkövetése, továbbá felmerül a szökés lehetősége és a tanúk befolyásolása is.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom