Krónika

Gyulafirátótnál fogták el az illegális migránsokat

Ismét sokan próbálkoztak

Ismét jelentős számú illegális migránst fogtak el hazánk területén a rendőrség és a honvédség alakulatai.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai szombaton Gyulafirátót belterületén, a 82-es főúton egy magyar rendszámú autóban tizenkét illegális bevándorlóra bukkantak. A gépjárművet egy horvát férfi vezette. A sofőrt a rendőrök előállították, a többieket visszavitték az ideiglenes határzárhoz.

A Bács-Kiskun megyében szolgálatot teljesítő egyenruhások ugyancsak szombaton huszonhárom embert fogtak el. Ugyanebben a megyében a rendőrök négy alkalommal – Vaskút és Petőfiszállás külterületén, valamint Kelebia vasúti határátkelőhelyen – összesen harmincöt határsértőt tartóztattak fel. Az érintetteket visszakísérték a határzárhoz. A múlt héten 1808 migráns belépését akadályozták meg, és 1491-et fogtak el hazánkban.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom