Krónika

Játékpisztollyal rabolt egy férfi Pest megyében

Rendőrök állították elő a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon (PMRFK) azt a férfit, aki előzőleg fia játékpisztolyával kirabolt egy boltot. A férfi február 13-án reggel egy szigethalmi festékboltban fegyverrel, vagy annak utánzatával fenyegette az eladót és az üzlet bevételét követelte.

Játékpisztollyal rabolt egy férfi Pest megyében
Rendőrök állítják elő 2021. február 15-én a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon (PMRFK) azt a férfit, aki előzőleg fia játékpisztolyával kirabolt egy boltot
Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A sértett az üzlet hátsó részébe menekült, támadója pénz nélkül távozott. A férfi ezt követően egy szigetszentmiklósi csemegeboltot vett célba, ahol ugyanazzal a módszerrel pénzt követelt. Az alkalmazott átadta a bevételt, majd a támadó elmenekült a helyszínről.

A Pest megyei nyomozók pár órán belül azonosították az elkövetőt. A 26 éves férfivel szemben fegyveresen elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a büntetőeljárást - közölte a PMRFK a police.hu oldalon.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom