Krónika

Magától felébredt az életmentő műtét után az Újpesten megkéselt rendőr

Magától, orvosi közbeavatkozás nélkül felébredt az életmentő műtét után az Újpesten megkéselt rendőr - olvasható a Zsaruellátó Facebook-csoport bejegyzésében.

Magától felébredt az életmentő műtét után az Újpesten megkéselt rendőr
Rendőrségi helyszínelők 2020. december 24-én egy IV. kerületi társasház előtt, ahol egy rendőr lelőtte a járőrtársa életére törő férfit
Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Az oldal információi szerint az orvosok visszaaltatták, és a késő délutáni órákban ellenőrzött keretek között ébresztik fel. Két-három napon belül akár az intenzív osztályt is elhagyhatja.

Objektum doboz

A Zsaruellátó Facebook-csoport által közölt híreket a rendőrség is megerősítette hivatalos közösségi oldalán. A beszámoló szerint a megkéselt újpesti rendőr ébredés utáni első mondata az volt, hogy „Mikor mehetek dolgozni?”.

Objektum doboz

Társa - bár már órákkal korábban hazaengedték - addig nem hagyta el a kórházat amíg nem tért magához a megkéselt őrmester.

Te vagy a mi hősünk, Erika! - így köszönte meg a rendőrség a 23 éves rendőrnőnek, hogy megmentette társa életét.

„Szolgálsz és védesz. Ahogy arra felesküdtél. Köszönjük a példaértékű helytállásodat, amivel megmentetted a társad, társunk életét. Kivételes rendőr vagy Erika, tegnap óta már a Hősünk! Büszkék vagyunk Rád! Péter gyógyulásáért minden rendőrszív együtt dobban.” - írták a bejegyzésben.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink