Krónika

Ma megpróbálják felébreszteni a kómából a megkéselt újpesti rendőrt

Mesterséges kómában tartják az életmentő műtét után a 26 éves őrmestert, akit december 24-én megkéselt egy ámokfutó Újpesten. A rendőrt a mai nap folyamán megpróbálják felébreszteni az altatásból - írja a Magyar Nemzet.

Ma megpróbálják felébreszteni a kómából a megkéselt újpesti rendőrt
Rendőrségi helyszínelők 2020. december 24-én egy IV. kerületi társasház előtt, ahol egy rendőr lelőtte a járőrtársa életére törő férfit
Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Péter szervezete nagyon erős, bár továbbra is életveszélyben van és mesterséges altatásban tartják orvosai.

A megsérült járőr társa, Erika megfigyelés után elhagyhatta a kórházat, pszichológus segít neki feldolgozni a traumát. A 23 éves őrmester lelőtte a bajtársát többször megszúró támadót.

Az egyik túlélő, vagyis a támadás helyszínén élő személy egy megható levelet küldött a Zsaruellátónak, a hős rendőröknek címezve:

Hááát hol is kezdjem? Hála! Mindenki tudja mi történt tegnap,de kevesen tudják hogy ez pont nálunk, pont velünk történt. Talán csak perceken múlott,hogy nem jutott be a lakásba hozzánk és egy fiatal srác,egy rendőr (most már tudjuk Peti) rávetette magát, az ajtónkból vitte el. Nem tudom leírni, mit éreztünk, hogy szinte az életét áldozta értünk és a hölgy, aki cselekedett! Azonnal! Gondolkodás nélkül! Neki is jobbulást kívánunk és kérdem Őt... Vajon tudod, hogy vendégeink voltak, négy fiatal gyerekkel voltunk. Vajon tudod, hogy az életünket mentettétek meg? Vajon tudod,hogy míg élünk hálásak leszünk nektek, kettőtöknek? Vajon megadja a sors, hogy egyszer meg tudjuk köszönni nektek? Hála

Kapcsolódó írásaink