Krónika

Különleges adventi kalendárium kicsiknek és nagyoknak

A CSBO a kicsiket és nagyokat, gyermeket nevelő vagy családalapítás előtt álló fiatalokat, kis- és nagycsaládos szülőket, unokáiktól most talán elszakadni kényszerülő nagyszülőket és dédszülőket egyaránt arra hívja, hogy tartsanak velük egy családjukat erősítő utazásra.

Különleges adventi kalendárium kicsiknek és nagyoknak
Indul a nagy adventi családi csapatépítés
Fotó: CSBO

December 1. és 24. között minden reggel 8 órakor kinyílik a csalad.hu Facebook oldalán a kalendárium egy virtuális ablaka, ahol új és új ötleteket kaphatnak a családok ahhoz, hogy még szorosabb szövetségben ünnepelhessék az idei karácsonyt. Útjuk során, témához illeszkedő idézetek által, kalauzaik lesznek a magyar lélek legnagyobb orvosai, a magyar irodalmi és szellemi élet nagyjai is.

Az utazás olyan fontos megállóhelyeken vezet majd át az adventi időszak kezdetétől az ünnepig, mint a családtagok közti megbékélés, a családi rítusok, a közös alkotás vagy épp a zenehallgatás örömei.

„Ebben a nyomasztó hírekkel terhes 2020-as adventben fontos, hogy nyitott maradjon szemünk a szépre és jóra, a körülöttünk élők támogatására, szeretetünk tudatos kifejezésére. A járvány miatt sokszor komor hangulat ellenére így válhatunk mi magunk és családunk is reményt adó, fénylő mécsesekké” – mondta Szuromi-Kovács Ágnes, a Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetője.

A családi csapatépítő adventi kalendárium – a szellemi nagyjainktól vett idézeteken túl – minden elemében a CSBO saját alkotóműhelyében készült, annak tartalmát és egyedi dizájnját a cég munkatársai készítették szívvel, lélekkel a magyar családok örömére.