Krónika

3,6 milliárd forint az Ötöslottó és az Eurojackpot főnyereménye is

A mostani játékhét alkalmával két lottótípus főnyereménye is megegyezik: egyaránt 3,6 milliárd forintért izgulhatnak az Ötöslottó és az Eurojackpot játékosai, ugyanakkor a Hatoslottó is 1,2 milliárd forint felett jár. A játékosokat ráadásul különnyeremények is várják a Decemberi Szerencsenapok akcióban - írja közleményében a Szerencsejáték Zrt.

3,6 milliárd forint az Ötöslottó és az Eurojackpot főnyereménye is
Különnyeremények is várhatóak a Decemberi Szerencsenapok akcióban
Fotó: Facebook / Szerencsejáték Zrt.

Az Ötöslottón 19 hete nem volt telitalálat, így a hétvégén már 3,6 milliárd forint a tét. A 49. játékhét abból a szempontból is különlegesnek számít, hogy ezen a héten az Eurojackpot (forintra átszámított) várható főnyereménye szintén 3,6 milliárd forint. A Hatoslottó is egymilliárd feletti jackpotot kínál: 12 hetet követően a várható főnyeremény mind a hat nyerőszám helyes megtippelése esetén 1,27 milliárd forint.

Az Ötöslottó sorsolást élőben láthatják a nézők a Duna TV SzerencseSzombat című műsorában, amelynek témája – a magyar labdarúgó-válogatott 1953. november 25-i legendás 6:3-as mérkőzése – most elsősorban a futballrajongók számára kedvez.

A játékosokat a hétvégi számsorsolások mellett különsorsolásos nyeremények is várják: 2020. december 4-12. között a Decemberi Szerencsenapok akcióban az Ötöslottó, a Hatoslottó és a Joker játékokkal lehet esélyük a napi és a ráadás nyereményre is. Ehhez bármely játékmódban az Ötöslottó és a Hatoslottó esetében egy szelvényen legalább 1800 forint (amely értékekbe a Joker játék(ok) értéke nem számít bele), míg a Joker esetében egy szelvényen legalább 900 forint értékben kell játszani. Az akciós játékok között az Ötöslottó esetében 1 millió forint és 10 x 100 ezer forint napi, valamint 10 millió forint ráadás, a Hatoslottó esetében 1 millió forint napi, valamint 10 millió forint ráadás, míg a Joker estében 500 ezer forint napi, valamint 5 millió forint ráadás pénznyeremény kerül kisorsolásra - részletezte a Szerencsejáték Zrt.

Kapcsolódó írásaink