Krónika

Normafán visszafordítják az autósokat, ha betelt a parkoló

Visszafordítja a rendészet az autósokat Normafán, ha betelt az ottani parkoló, a szabálytalanul, tiltott helyen, zöldfelületeken, a környezetet károsító módon parkolókat pedig megbüntetik - tudatta a XII. kerületi önkormányzat pénteken.

Normafán visszafordítják az autósokat, ha betelt a parkoló
A környezetet károsító módon parkolókat megbüntetik
Fotó: Facebook

Az önkormányzat az előző héthez hasonlóan, ismételten arra kéri a kirándulni vágyókat, hogy a Normafa helyett a budai hegyek kevésbé látogatott területeit válasszák. Az előírt és biztonságos távolság megtartását célzó figyelmeztetés ellenére a múlt hétvégén is tömegek kirándultak a Normafára. Ez a fertőzés veszélye mellett komoly közlekedési és parkolási gondokat is okozott - olvasható a közleményben.

Kiemelték, a Normafán hétvégén is folyamatos a rendészeti, rendőri jelenlét.

Az önkormányzat kéri továbbá azokat, aki mégis a Normafát választják szabadidős tevékenységükhöz, minden esetben tartsák egymástól a megfelelő távolságot. Ahol a 1,5-2 méteres távolság nem tartható, mindenképpen viseljenek orrot és szájat eltakaró maszkot.

Kapcsolódó írásaink

Az egész ország gyászolja Balázs Fecót

ĀMiután súlyos állapotban kórházba került koronavírus-fertőzés miatt, 69 évesen elhunyt a Korál legendája – Orbán Viktor: Isten Veled, Barátom! – A zenészt az EMMI saját halottjának tekinti – Tisztelői, pályatársai búcsúznak tőle