Krónika

Az Eta után jött az Iota hurrikán

Hatalmas pusztítás

Már több mint negyven áldozata van az Iota hurrikánnak, amely az elmúlt napokban söpört végig Közép- és Dél-Amerika egyes részein.

Az MTI híradása szerint Nicaraguában tizennyolc, Hondurasban tizenöt, Panamában három, Kolumbiában és Guatemalában kettő-kettő, Salvadorban pedig egy ember lelte halálát a pusztítása miatt, Az Iota négyes erősségű viharként csapott le a térségben, a széllökések sebessége elérte a kétszázötven kilométer per órát. Hondurasban, ahol több mint kétmillió embert sújtott az ítéletidő, a lakosokat továbbra is kimenekítik a kockázatosnak minősített területekről.  A térségben két héttel ezelőtt pusztított az Eta hurrikán is.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom