Krónika

3,1 milliárd forint a főnyeremény az Ötöslottón

A soron következő szombati lottóshowban kiderül, hogy elviszi-e egy szerencsés Ötöslottó játékos a 3,1 milliárd forint összegű főnyereményt. A műsor sztárfellépője a Szerencsejáték Zrt. kulturális nagykövete, Ákos lesz, aki egy, a lányával közös duettel lepi meg a nézőket. A játékosok ezen a héten a Novemberi Szerencsenapok akció keretében további pénznyereményekért is játszhatnak - írja közleményében a Szerencsejáték Zrt.

16 hete nem volt telitalálatos szelvény, így ezen a héten az Ötöslottó várható főnyereménye már 3,1 milliárd forint. Mind az öt nyerőszámot utoljára július 18-án találta el egy játékos, aki akkor 1,7 milliárd forintot nyert. Minden idők legnagyobb nyereményét, a 6,4 milliárd forintot szintén idén, márciusban vitték el 38 hét halmozódást követően - emlékeztettek.

A mostani számsorsolás is megtekinthető lesz élőben a Duna TV SzerencseSzombat című műsorában. A műsor fellépője egy igazi sztárvendég, Ákos lesz, aki 2017 óta a Szerencsejáték Zrt. kulturális nagykövete. A Kossuth-díjas dalszerző, zeneszerző, költő és énekes-előadóművész már több mint három évtizede töretlen népszerűségnek örvend, „Idősziget” című legutóbbi stúdióalbuma háromszoros platinalemez lett. A szombat esti adás nézői többek között hallhatják majd erről az albumról a „Felemel” című dalt, amelyet a művész édesapjának emlékére írt, és amelyet lányával, Őry-Kovács Annával közösen ad elő.

A Luxor sorsolás beszélgetésének témáját ezúttal Budapest adja. A főváros születésnapjának apropóján a műsorvezetők Koniorczyk Borbála urbanistával beszélgetnek, aki 2013-óta vezet különböző tematikus sétákat Budapesten. A séták mellett szóba kerülnek a város legendái és rég elfeledett titkai is - írják a közleményben.

Az Ötöslottó többmilliárd forintos főnyereményén felül a játékosok ezen a héten további több mint 117 millió forint különnyereményért is játszhatnak a november 14-ig tartó Novemberi Szerencsenapok akció keretében. Míg az Ötöslottó, a Skandináv lottó és az Eurojackpot esetében a napi nyeremény 1-1 millió Ft, a péntek 13-i sorsoláson pedig játékonként 13 x 1 millió Ft, addig a Joker esetében napi 500 ezer Ft, péntek 13-án 13 x 500 ezer Ft a nyeremény. Ezen felül ráadás nyereményként 13-13 millió Ft várja a játékosokat az Ötöslottó, a Skandináv lottó és az Eurojackpot esetében, a Joker játékban pedig 5 millió Ft. A különsorsoláson való részvételhez 2020. november 6-14. között egy szelvényen az Ötöslottó és a Skandináv lottó esetében legalább 1800 Ft, illetve a Joker esetében legalább 900 Ft értékben kell játszani, míg az Eurojackpot esetében egy szelvényen legalább 3 alapjátékot kell vásárolni. A részvételi feltételeknek megfelelő játékok automatikusan részt vesznek a napi és a ráadás sorsoláson is.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom