Krónika

A győri késelő diák anyja magát hibáztatja

Elkezdődött a bizonyítás

A szeptemberi előkészítő ülés után kezdetét vette tegnap a tárgyalási szakasz annak a 17 éves diáknak a perében, aki tavaly decemberben megkéselte osztályfőnökét a győri Jedlik Ányos Szakgimnáziumban, mert hármast kapott a matematikadolgozatára.

A vádlott, mint korábban, most is azt mondta, nem emlékszik a történtekre. Mindössze két kép maradt meg benne, az, hogy megy ki a tanárnőhoz, illetve az, hogy az osztálytársa elkéri tőle a kést – derül ki a Györihirek.hu tudósításából. H. András édesanyját is meghallgatta a bíróság, aki azt mondta, nem volt gyilkossági szándéka a gyermekének. Szerinte a fiú folyamatos stressznek volt kitéve, ami kikészítette. Az asszony magát hibáztatta a történtekért. A tárgyalás februárban folytatódik.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom