Krónika

Kilenc szórakozóhelyet zárattak be a rendőrök Budapesten

Szombatról vasárnapra virradó éjjel nagyszabású ellenőrzést végeztek a rendőrök Budapest belvárosában, azt vették szemügyre, hogy betartják-e a szórakozóhelyek a koronavírus miatt hozott szigorúbb védelmi intézkedéseket. Összesen kilenc üzlethelyiséget zárattak be két hétre – összegezte az akciót honlapján a rendőrség.

Kilenc szórakozóhelyet zárattak be a rendőrök Budapesten
Nemcsak a szórakozóhelyek, az ott igazoltatott emberek sem tartották be maradéktalanul az előírásokat
Fotó: police.hu

Szombaton a rendőrök az esti óráktól egészen vasárnap hajnalig ellenőrizték a kijárási korlátozásra és az éjszakai szórakozóhelyekre vonatkozó szabályok betartását. Több hiányosságot is tapasztaltak, ezért Budapest V. és VII. kerületében összesen 9 üzlethelyiséget zártak be 14-14 napra. 

Objektum doboz

Nem csupán a szórakozóhelyek, az ott igazoltatott emberek sem tartották be maradéktalanul az előírásokat. A maszkviselés szabályainak megsértése miatt 38 emberrel szemben szabtak ki helyszíni bírságot, és 11 szabálysértési eljárást indítottak. 

A kijárási korlátozás megszegése miatt egy embert jelentettek fel. 

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom