Krónika

Kedvezményes jegyekkel várja a családokat a fővárosi állatkert

Program az őszi szünetre

Az őszi szünet idején, november 1-jéig extra kedvezményekkel várja a családokat a Fővárosi Állat- és Növénykert – derül ki az intézmény lapunknak küldött közleményéből.

A 18 éven aluliak számára ezer forintért lehet jegyet váltani. Elkezdődött a november végéig tartó Nyugdíjas Ősz is. Azok, akik nyugdíjas igazolással rendelkeznek (kortól függetlenül), vagy elmúltak 65 évesek (nyugdíjas jogviszonytól függetlenül) 1500 forintért látogathatják a városligeti intézményt. Sok kisállat született az elmúlt időszakban: egy kis szerencsével már a kéthetes orangutánbébit is meg lehet lesni, de az idén érkezett Parma-kenguruknál is mostanában kezdett el a kölyök kijárni az erszényből.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom