Krónika

Már péntektől sűrűbben közlekednek a BKK temetőket érintő járatai

A temetői közlekedést a korábbi évek gyakorlatának megfelelően 2020-ban is sűrített járatokkal, nagyobb kapacitású járművekkel, illetve rendkívüli járatokkal segíti a BKK - derül ki a lapunkhoz eljuttatott közleményből. Már az október 23-i hosszú hétvégén is számos sírkertet érintő járaton nagyobb befogadóképességű járművek közlekednek.

Már péntektől sűrűbben közlekednek a BKK temetőket érintő járatai
Már az október 23-i hosszú hétvégén is számos sírkertet érintő járaton nagyobb befogadóképességű járművek közlekednek (Képünk illusztráció)
Fotó: MH

Az Új köztemető kedvezőbb megközelítése érdekében 2020. október 23-tól, péntektől a 37-es villamos minden nap napközben a temetőig jár, továbbá a temetőt érintő autóbuszvonalakon nagyobb kapacitást biztosító csuklós autóbuszok közlekednek.

A sírkertek kedvezőbb megközelítése érdekében már a Halottak napját megelőző 2 munkanapon, október 29-én és 30-án, csütörtökön és pénteken napközben egyes vonalakon nagyobb kapacitást biztosít a BKK.

Október 31-én és november 1-jén, szombaton és vasárnap a temetőket érintő vonalakon nagyobb kapacitású járművek közlekednek sűrűbb követési idővel, illetve rendkívüli temetői járatok is segítik a temetőkbe igyekvő utasokat. A temetői közlekedési rend részleteit az október 29 - november 1. időszakra vonatkozóan BKK a hamarosan ismerteti.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom