Krónika

Öt településen csapott le egyszerre a rendőrség

Kábítószer-ellenes akció

Több mint húsz embert fogott el a rendőrség és aTerrorelhárítási Központ (TEK) egy összehangolt kábítószer-ellenes akció keretében kedden Győrszentivánban, Nagyszentjánoson, Szombathelyen, Veszprémben és Tatán – közölték az akcióról tartott sajtótájékoztatón pénteken Győrben.

Elhangzott: egy családi alapon szerveződő bűnözői csoportot, valamint az ahhoz kapcsolódó terjesztői és fogyasztói kört számoltak fel a nagyszabású akció során. A csoport a Nyugat-Dunántúlon terjesztette a kábítószert, amelyet elsősorban Szlovákiából és a balkáni országokból szerzett be. A nyomozás még 2019 márciusában indult, miután a rendőrség elfogott egy kábítószer-fogyasztót, aki elmondta, hogy kitől kapta az illegális szert. Az elfogottak közül a bíróság csütörtökön hetet letartóztatott.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom